Αρχική Paintings 3builD Make Up Photos Συνεργάτες Τιμοκατάλογος Οδηγίες Επικοινωνία  
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
 
6 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θέλετε να δείτε τον χώρο σας βαμμένο πριν αρχίσετε τα βαψίματα;

Στείλτε μας την φωτογραφία του κτιρίου σας κάνοντας κλικ ΕΔΩ και εμείς θα σας στείλουμε φωτογραφίες με το κτίριό σας βαμμένο σε πολλούς διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

 

Θέλετε να μας στείλετε απλά ένα μήνυμα;

Στείλτε μας το μήνυμά σας, συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας, που ακολουθεί και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για το θέμα σας. Τα πεδία με αστερίσκο * είναι απαραίτητα.

 

Όνομα:

*

Επώνυμο:

*

E-mail:

*

Τηλέφωνο:

*

Εταιρεία:

Ώρες επικοινωνίας:

 

Μήνυμα:

 
 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ PAINTINGS

Ψάχνετε να βρείτε έναν συνεργάτη μας στην περιοχή σας;

Κάνοντας κλικ ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας των επιλεγμένων συνεργατών της paintings στην περιοχή, που σας ενδιαφέρει.

 

Ενδιαφέρεσθε να γίνετε συνεργάτης της paintings;

Κάνοντας κλικ ΕΔΩ θα βρείτε την ειδική φόρμα επικοινωνίας συνεργατών της paintings. Συμπληρώστε και στείλτε την ειδική φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με περισσότερες πληροφορίες.

 

ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ PAINTINGS

Τηλεφωνικά

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω fax καλώντας στα παρακάτω τηλέφωνα: 2822 083 038 fax: 2822 022 061  ή στο Κινητό: 6942 034 714

 

Ταχυδρομικά

Επικοινωνήστε μαζί μας ταχυδρομικά, στέλνοντας τα γράμματά σας στην διεύθυνση: PAINTINGS| Βερυκάκης Νικόλαος Οδός Βαρδαντώνη Κίσσαμος Χανίων Τ.Κ. 73 400

 
PHOTO GALLERY

3builD

Τώρα έχετε την δυνατότητα να φτιάξετε το σπίτι των ονείρων σας μέσα από το φωτορεαλισμό και να το δείτε σε τρισδιάστατο πλάνο, με την υπηρεσία 3builD.


MAKE UP PHOTOS

Με την υπηρεσία Make Up Photos (MUP), κάνουμε τις παλιές και αγαπημένες, αλλά ταλαιπωρημένες φωτογραφίες σας σαν καινούργιες. 


 
  PAINTINGS| Βερυκάκης Νικόλαος  Οδός Βαρδαντώνη, Κίσσαμος Χανίων, Τ.Κ. 73 400 - Τηλέφωνο: 2822 083 038 - Fax: 2822 022 061 -  Κινητό: 6942034 714