Αρχική Paintings 3builD Make Up Photos Συνεργάτες Τιμοκατάλογος Οδηγίες Επικοινωνία  
 
 
 
Ποιά είναι η Paintings
 
ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Αυτή ήταν η αρχή

Η PAINTINGS είναι μια ιδέα που ξεκίνησε από τον δημιουργό της κ. Βερυκάκη Νικόλαο το Μάρτιο του 1997 και σαν στόχο είχε την εύρεση εύκολων και γρήγορων λύσεων στο πρόβλημα της αναποφασιστικότητας σχετικά με την επιλογή των χρωμάτων από τους πελάτες του καταστήματος του.

Η μέχρι τότε λύση ήταν η παρασκευή πολλών χρωματικών αποχρώσεων, (σε μικρές ποσότητες) μετά από την εφαρμογή των οποίων ο πελάτης επέλεγε την καταλληλότερη (μια λύση που εξακολουθεί να χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα).

 

ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ

Μια πολύπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία με αβέβαιο αποτέλεσμα

Οι δυσχέρειες αυτής της μεθόδου ήταν η αδυναμία της ορθής επιλογής κάποιου χρώματος από τον πελάτη, αφού το τελικό αποτέλεσμα πολλές φορές δεν τον ικανοποιούσε. Ακόμη, αυτή ήταν μία αρκετά χρονοβόρα διαδικασία τόσο για τον ιδιώτη όσο και για τον χρωματοπώλη. Επιπλέον, το κόστος των πρόχειρων αυτών εφαρμογών ήταν μεγάλο.

Τελικά ο πελάτης μπερδεμένος από την όλη διαδικασία έκανε μία συχνά αβέβαιη επιλογή που απλά ήταν η λιγότερο χειρότερη.

 

Η ΑΡΧΙΚΗ ΙΔΕΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΗ

Πραγματική εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος

Η ιδέα της υπηρεσίας ήταν να δοθεί η δυνατότητα στον πελάτη να μπορέσει να δει το χώρο που θέλει να βάψει πριν να τον βάψει. Αυτή η αρχική ιδέα φαινόταν απραγματοποίητη και μάλλον παράλογη.

Όπως πολλές ιδέες που στην αρχική τους μορφή φαίνονται παράλογες, αφού στηριχθούν και βρουν βάση εφαρμογής δίνουν ένα επιθυμητό αποτέλεσμα που βελτιώνει την αρχική ιδέα απ’ την οποία πηγάζει η προσπάθεια.  Έτσι το αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας και η στήριξή της από ανθρώπους που πίστεψαν σε αυτή, έφερε τη στιγμή της πραγμάτωσης του αρχικού οράματος.

 

ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η σωστή επιλογή είναι πλέον ευφικτή

Η PAINTINGS στο πειραματικό στάδιο εργασίας πήρε απροσδόκητα θετικά μηνύματα από την αγορά δίνοντάς της τα κίνητρα που χρειαζόταν για να συνεχίσει με επιτυχία το έργο της. Έδωσε λύσεις που βοηθούν σημαντικά όλους όσους έχουν να κάνουν με την διαδικασία επιλογής χρωμάτων (χρωματοπώλες, ιδιώτες, αρχιτέκτονες, διακοσμητές κτλ.) και οι οποίοι μπορούν να δουν και να επιλέξουν αυτό που πραγματικά θέλουν. Η διαρκής ανάγκη αυτών των υπηρεσιών, οδήγησε στη ανάπτυξη και την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρίας και στον υπόλοιπο Ελλαδικό χώρο μέσω του internet.

 

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Συνεπής εξυπηρέτηση με το πάτημα ενός πλήκτρου

Σήμερα, έχετε τη δυνατότητα χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο να λαμβάνετε τις φωτογραφίες του προς βαφή χώρου σας βλέποντάς τον σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας. Στόχος της PAINTINGS είναι η στελέχωση μίας δυναμικής ομάδας συνεργατών που θα αποτελεί τον πιο σύγχρονο διακοσμητικό σύμβουλο των δραστηριοτήτων σας. Είμαστε σίγουροι ότι η PAINTINGS θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας κάνοντας πραγματικότητα τη φαντασία σας.

 
PHOTO GALLERY

3builD

Τώρα έχετε την δυνατότητα να φτιάξετε το σπίτι των ονείρων σας μέσα από το φωτορεαλισμό και να το δείτε σε τρισδιάστατο πλάνο, με την υπηρεσία 3builD.


MAKE UP PHOTOS

Με την υπηρεσία Make Up Photos (MUP), κάνουμε τις παλιές και αγαπημένες, αλλά ταλαιπωρημένες φωτογραφίες σας σαν καινούργιες. 


 
  PAINTINGS| Βερυκάκης Νικόλαος  Οδός Βαρδαντώνη, Κίσσαμος Χανίων, Τ.Κ. 73 400 - Τηλέφωνο: 2822 083 038 - Fax: 2822 022 061 -  Κινητό: 6942034 714