Αρχική Paintings 3builD Make Up Photos Συνεργάτες Τιμοκατάλογος Οδηγίες Επικοινωνία  
 
 
Χρήσιμες συμβουλές για ένα τέλειο αποτέλεσμα
 
ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η ώρα της φωτογράφησης

Είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους γιατί μας διαφοροποιεί το τελικό αποτέλεσμα. Ο έντονος ήλιος μας κρύβει σκιές ενώ ο αδύναμος ήλιος μας δίνει σκοτεινά χρώματα που δεν επιτρέπουν τη παρατήρηση των λεπτομερειών της φωτογραφίας (αποφεύγετε μεσημεριανές ώρες, από 12:00 μέχρι 16:00, καθώς και τις απογευματινές ώρες όταν έχει κρυφτεί ο ήλιος. Επιλέξτε να φωτογραφήσετε τις ώρες εκείνες που ο ήλιος φωτίζει το κτίριο (η απόδοση των χρωμάτων θα είναι καλύτερη).

 

Η γωνία της φωτογράφησης

Πρέπει αυτή να είναι αντικειμενικά στο ίδιο ύψος με τα μάτια μας και να αποφεύγουμε όσο μπορούμε αντικείμενα που κρύβουν τμήμα της φωτογραφίας, όπως κλαδιά σύρματα κτλ. Επίσης αν υπάρχουν οχήματα μπροστά από το κτίριο που θέλετε να φωτογραφήσετε, είναι προτιμότερο να τα μεταφέρετε.

 

Η απόσταση λήψεως και η επιλογή φωτογραφίας

Πρέπει να είναι τέτοια που να μας δείχνει το πραγματικό αποτέλεσμα καθώς το κτίριο που φωτογραφίζουμε πρέπει να καλύπτει τουλάχιστον τα 2/3 της φωτογραφίας.

Είναι πολύ σημαντικό να μας στείλετε τη φωτογραφία εκείνη που αντιπροσωπεύει το κτίριο σας. Μια γωνιακή λήψη καλύπτει μεγαλύτερο όγκο κτιρίου και συνήθως μας δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα.

 

Για φωτογραφία από scanner

Πρέπει να επιλέξετε μια αρκετά μεγάλη σε μέγεθος φωτογραφία έτσι ώστε να μπορούν να αποδοθούν καλύτερα οι λεπτομέρειες και δώστε στο scanner την υψηλότερη ανάλυση, (από 300 - 600 dpi ) . Επιλέξτε μόνο μορφή JPEG.

 

Για ψηφιακές φωτογραφίες

Μετατρέψτε τη μορφή της φωτογραφίας σε JPEG για να έχετε υψηλή ανάλυση, σε μικρό όγκο στα αρχεία σας και για να μπορεί να αποστέλλεται εύκολα μέσω e-mail ( μια καλή ανάλυση μπορεί να είναι από 700Κ μέχρι και 2 ΜΒ σε μορφή JPEG). Για αποστολή μέσω e-mail πρέπει το μέγεθος των φωτογραφιών να μην υπερβαίνει στο σύνολο του τα 3 ΜΒ. Αν θελήσετε να στείλετε πολλές φωτογραφίες για να επιλεγεί η καλύτερη θα είναι προτιμότερο να τις χωρίσετε και να τις στείλετε σε επόμενα e-mails.

 
PHOTO GALLERY

3builD

Τώρα έχετε την δυνατότητα να φτιάξετε το σπίτι των ονείρων σας μέσα από το φωτορεαλισμό και να το δείτε σε τρισδιάστατο πλάνο, με την υπηρεσία 3builD.


MAKE UP PHOTOS

Με την υπηρεσία Make Up Photos (MUP), κάνουμε τις παλιές και αγαπημένες, αλλά ταλαιπωρημένες φωτογραφίες σας σαν καινούργιες. 


 
  PAINTINGS| Βερυκάκης Νικόλαος  Οδός Βαρδαντώνη, Κίσσαμος Χανίων, Τ.Κ. 73 400 - Τηλέφωνο: 2822 083 038 - Fax: 2822 022 061 -  Κινητό: 6942034 714